Mår bättre

Som ni märkt har jag inte haft behov av att skriva på länge. Jag mår bättre, dels för att jag fick ny medicin och började sakta må bättre. Jag beslutade mig också för att sluta med dessa ”jagstärkande” samtalen som bara gav mig mer ångest. 

Under den resan fick jag veta en del saker. Dels att ssk som jag samtalade egentligen inte arbetar på det sättet. Hon delar mediciner, har ett och annat samtal. Jag som kände ständig press när jag skulle gå till henne, hon försökte väl få igång mig men jag kände bara mer stress och ångest. Så slutligen sa jag nej till samtalen jag, ville bara hämta mina mediciner och slippa sitta och må dåligt över allt jag borde kunna göra men inte har ork till. Det blev beviljat. Dessutom har jag blivit uppsatt på tid till en psykolog. Väntetiden är lång men det känns skönt. 

Jag fick ökat medicinen som gjort att jag mått lite bättre också. Ökade serotonin och noradrenalinet mer fick jag ökad ångest. Det enda jag reagerat positivt på är ökad av dopamin. Så jag får låg dos dopamintabletter. 

Jag mår bättre. Till och med mycket bättre. S-tankarna kommer längre och längre bort, inser nu hur nära det varit. Hur jag sett mig själv som död många gånger utan att känna något. Jag gör saker, sakta men jag gör dem.Julstjärna skall väl upp innan julen är slut men det gör mig inget egentligen.